lördag, mars 20, 2010

En dag på Nurucentret.

Tvättning a la africanstyle :)


Här är jag!


Lördag är det idag. På helgerna skulle det vara mer att göra, men här sitter vi och har typ inte gjort ett svatt på hela dan nästan. Visst, barnen är lediga från skolan, men vi känner oss lite sysslolösa.. Emellanåt kan det kännas lite frustrerande för man vet inte vad som väntas av oss. Vill de att vi ska vara med på allt eller är det okej att vi sitter här på vårt rum och läser, skriver brev och "internettar"?
Jo, men en sak har vi gjort! Vi har sjungit duett! Galet, vad vi blir tvungna att sjunga hela tiden! Vi lärde dem sången "Here I am to Worship", men även om vi sjöng före ett par gånger så hittade de ändå på sin egna lilla melodi.. De gör det ganska ofta här :)


Annars ser en vanlig dag ut såhär (vardag):

* 5.00 - Full fart på gården med tvättning och städning och läxläsning. (Vet inte exakt vad de gör eftersom vi ligger och försöker sova då).
* 7.30 - Jag och Lisa äter frukost.
* 8.00 - Morgonandakt.
* 9.00 - Lektionerna startar. Vi är oftast med nurceryschool (förskolan) eller i Weldingclass (svettsklassen).
* 10.00 - Rast
* 11.45 - Lektionerna fortsätter.
* 13.00 - Lunch. Innan jag och Lisa får vår lunch till rummet, serverar vi ofta mat till barnen.
* 14.00 - Lektioner.
* 16.00 - De andra barnen kommer hem från skolan. Tvättning, tvättning, tvättning.
* 18.30 - Kvällsandakt.
* 19.00 - Supper. Innan jag och Lisa går upp till vårt rum och får vår mat hjälper vi oftast till med att servera barnen mat.
* Därefter pluggar barnen oftast, då är det typ knäppttyst så om man skulle gå dit känns det mest som att man stör. Alltså brukar vi ta det ganska lugnt därefter och bara skriva dagbok och läsa.

1 kommentar:

Magret sa...

Roligt att se hur er vardag ser ut.
Men ni får väl fråga vad som förväntas av er på helgerna.Kul med tvätten ,Nu kan jag berätta för Gunnel hur det går till.
Många frågar efter dej hela tiden.
t.o.m.undrade någon om du sover ihop med utlänningarna!!!! Du kan tänka vem.
Jag har skrivit på din Email adress

Kram från mamma