tisdag, mars 31, 2009

Dagens måendeprognos

Lotta är konstig i magen. I förmiddes kändes den helt upponedvänd. Men peppar, peppar ta i trä. Hoppas att det inte blir något av det. Hon brukar ju klara sig rätt bra från sånt. Fick det inte ens när hon var i Afrika och alla andra fick det. Det är bara nedtill som det kan strula, men aldrig upptill. Oj, nu sa hon kanske för mycket?
Hoppas innerligt att hon är pigg och kry på fredag iaf, för då ska vi till den stora Hallen med Ungs. Hon lyckas ju alltid bli sjuk när vi ska dit. Eller alltid o alltid. Det har hänt en gång innan..
Sen förövrigt så har Lottas glasögon anlänt till Specsavers nu. Det skulle ta 10-14 dar, med det har bara gått 7 :) Så hon är riktigt sugen på att dra in till stan och hämta dem.
Måste också säga att hon är så väldans tacksam för vänner. Tycker att hon fått så mycket uppskattning den senaste veckan. Bland annat fick hon i lördags "A Tribute To Lotta"; en skiva med bildspel (musik o lite filmklipp) och uppskattnade text. Det värmde verkligen! TACK Frida, Mia och Sara! Ni är ju alldeles för underbara!
/Charlotta

Inga kommentarer: